netflix-offline-downloads-no
nvidia-games-app-no

Klipp kabelen med Plex på NVIDIA SHIELD

Etter William O'Neal - Fri, Jan 6, 2017

Måten vi ser TV på er i endring, og millioner av mennesker ser trådløse sendinger uten å ha et kabel- eller satellitt-TV-abonnement. Disse "kabelklipperne" får fritt tilgang til kanaler med kun en dekoder og en antenne, men til nå har det ikke vært tilgjengelig noe attraktivt programvarebasert brukergrensesnitt for de ekte kabelklipperne.

Det endrer seg i dag, med en oppdatering til Plex-appen på SHIELD, som inkluderer Live-TV (beta) og DVR.

Plex er appen for ekte kabelklippere

Når det gjelder kabelklipping, er Plex et must – Det er derfor alle SHIELD-TV-er leveres med appen installert. Og enhver SHIELD-eier vil kunne dra god nytte av å legge til et Plex Pass i kabelklippingsarsenalet sitt.

Takket være Plex' nye live-TV-funksjoner, har SHIELD-brukere nå muligheten til å se og ta opp gratis digitale kanaler ved hjelp av en TV-antenne, sammen med en USB- eller nettverkstilkoblet dekoder. Du kan se TV-programmer fra nettverket i opptil 1080p-oppløsning med 5.1-surroundlyd.

Og siden SHIELD-TV kan fungere som en Plex Media Server, får du også muligheten til å gjøre opptak av favorittseriene, filmene og sportssendingene dine med Plex DVR. SHIELD støtter ekstern lagring, og enten du bruker en 16GB SHIELD eller SHIELD Pro med 500GB intern lagringsplass, er du klar til å komme i gang.

Se live-TV, gjør opptak og spill dem av hvor som helst

Den nyeste versjonen av Plex for SHIELD legger ikke bare til live-TV og DVR-funksjonalitet direkte på SHIELD, den gir også muligheten til å planlegge opptak eksternt. Det vil si at du kan forhåndsinnstille SHIELD til å ta opp programmer fra en hvilken som helst nettleser eller mobil enhet. Avspilling er vertsbasert fra SHIELD, slik at du kan se programmene dine hvor som helst i verden, og på hvilken som helst av enhetene dine som støtter Plex.

Kort og godt er SHIELD den eneste enheten som gjør det mulig å se live-TV, gjøre opptak av programmer og spille dem av hvor som helst i verden. Men nok om det! Vi veileder deg gjennom det, og viser deg hvordan du kan dra nytte av alt Plex har å tilby på SHIELD.

Først starter du med et Plex Pass

For å kunne dra full nytte av alle Plex' funksjoner, må du opprette en Plex Pass-konto (abonnementer fås fra GBP 3,99/måned og opptil livstid). Når du registrerer deg for et Plex Pass, kan du se direktesendt TV, filmer, nyheter og sport, og ta dem opp i SHIELD slik at du kan se dem i HD på enhver enhet, uansett hvor du er.

Legg til en digital dekoder og en antenne for Live-TV

Etter at Plex Pass er satt opp, vil du trenge to enheter, en digital dekoder og en antenne. I oppsettet vårt har vi brukt WinTV-DualHD USB-dekoderen fra Hauppauge. Denne dobbeldekoderen lar deg spille inn to programmer samtidig, og fungerer ved å kople tastaturet direkte til en av USB-portene på SHIELD. Den andre enden kobles til antennen.

Plex TV-kanaler gir full dekning

Plex' TV-EPG (elektroniske programguide) støtter kanaler over hele Europa, med dekning for mange av de store nettverkene som blant andre BBC, ITV, CBC, Telemundo og Univision.

Ubegrensede lagringsalternativer

I en verden der vi alltid synes å gå tom for plass på DVR-ene våre, høres ubegrenset lagring meget attraktivt ut. Med Plex' DVR på SHIELD-TV-en din har du massevis av lagringsmuligheter. Du kan ta opp direkte til SHIELDs internminne (inkludert intern USB-lagring), ta opp til ekstern USB-lagring, eller til og med ta opp til din 24TB nettverkslagringsenhet (NAS) montert på SHIELD! Og det er jo din egen lagringsplass, så det er ingen utløpsdato.

Se mediene dine hvor som helst med Plex Pass

En av de kuleste tingene med Plex DVR er at du kan se programmene dine uansett hvor du er (selv i utlandet!) på en rekker forskjellige enheter, takket være SHIELDs 1080p-omkodingsstøtte. Og med Plex Pass kan du til og med laste ned programmene dine til en mobilenhet slik at du kan se dem i frakoblet modus. Takket være Plex' utrolige DVR-funksjonalitet kan du enkelt finne frem til, sette opp og organisere TV-serier.

Hvis du ennå ikke har en NVIDIA SHIELD-TV, løp og kjøp en i dag. Og når du først er i gang, må du gjerne ta en prat med oss på Twitter og fortelle oss om hvordan du ser på TV direkte på SHIELD.