nvidia-games-app-no
tomb-raider-on-shield-no

Rystende nyheter!!! Haptisk feedback kommer nå til SHIELD!

Etter William O'Neal - Fri, Feb 24, 2017

Da vi lanserte den nye NVIDIA SHIELD TV, skapte den nye SHIELD-kontrolleren vibrasjoner med den nye vibrasjonsstøtten ved streaming av spill med NVIDIA GameStream. I dag gleder vi oss over å kunne annonsere vibrasjonsstøtte og haptisk feedback ved spilling av utvalgte GeForce NOW-titler*. En rekke spill i GeForce NOW-biblioteket støtter allerede funksjonen for vibrasjons-feedback. Vi oppfordrer SHIELD-tilhengerne til å gå inn og prøve ut spill som Tomb Raider, ABZÛ og LEGO Star Wars The Force Awakens.

Hva er egentlig haptisk teknologi?

Uttrykket «haptisk» stammer fra det greske ordet «haptesthai», som ganske enkelt betyr «å berøre». I videospill har det lenge vært et varemerke innenfor mange ulike sjangere, fra bilspill til skytespill og kampsportspill. Haptikk, ofte omtalt som «Force Feedback», gir spillere følbar tilbakemelding og dermed en mer helhetlig opplevelse av spillene. I bilspill hjelper det spillere å få en bedre følelse av veien. I kampsport- og skytespill er det enda en måte å la spillere få vite at de har fått seg en trøkk, eller for å gi dem hint.

GeForce NOW-spill som støtter haptisk feedback

Under følger en liste over alle GeForce NOW-spill som har blitt testet og bekreftet at støtter den nye funksjonen. Når det er sagt så er det mange andre spill i GeForce NOW-biblioteket som også støtter vibrasjons-feedback. Så prøv noe nytt, eller gjenopplev gamle favoritter for å se hvilke du liker best! Hvis du oppdager et spill som ikke står på listen, men som likevel støtter funksjonen, må du gjerne gi lyd fra deg.

Hvis du ikke eier en allerede, skaff deg en NVIDIA SHIELD-TV i dag. Og for de som var tidlig ute med SHIELD (2015), og har lyst til å prøve haptisk spilling, er den nye SHIELD-kontrolleren tilgjengelig som frittstående tilbehør og vil fungere med den originale enheten.

*Den nye SHIELD-kontrolleren er nødvendig for å dra nytte av vibrasjons-feedback. SHIELD-kontrolleren fra 2015 støtter ikke vibrasjons-feedback på SHIELD TV.