play-hitman-absolution-no
cut-the-cord-with-plex-no

Last ned filmer og serier fra Netflix til ditt SHIELD-nettbrett

Etter William O'Neal - Wed, Nov 30, 2016

I dag lanserte Netflix en oppdatering til mobil-appen deres som gjør at brukere av SHIELD-nettbrett og SHIELD-nettbrett K1 kan laste ned filmer og serier og se dem offline. Den nye funksjonen er globalt tilgjengelig og gir brukere av SHIELD-nettbrett fleksibilitet til å enten strømme eller laste ned mange av deres favorittfilmer og serier.

»Oppdater

For å bruke den nye funksjonen må du først oppdatere din nåværende Netflix-installasjon. Ta turen over til Google Play-butikken, søk etter Netflix og trykk «Oppdater». Når oppdateringen er ferdig og du starter Netflix, vil du se et bilde som annonserer den nye «Download & Go»-funksjonen.

«Med

Jeg bestemte meg for å begynne med å laste ned «Narcos». Når du er på forsiden, kan du se et Last ned-ikon som gir brukere av SHIELD-nettbrett muligheten til å laste ned individuelle episoder.

«Last

»Hold

Når nedlastingene dine er klare, kan du se og administrere ditt nedlastede innhold fra den individuelle brukerens forside. Fra denne siden kan du også starte eller slette innhold som du selv ønsker.

«Administrer

«Fra

Siden disse nedlastingene kan være store gir Netflix sine brukere to muligheter: Standard kvalitet og Høyere kvalitet. Ifølge Netflix er «Standard kvalitet litt lavere oppløsning som krever mindre lagringsplass og tar kortere tid å laste ned. Høyere kvalitet er video med høyere oppløsning som krever mer lagringsplass og tar lenger tid å laste ned». Derimot forteller de deg ikke nøyaktig hva dette betyr sett fra brukernes side, men en episode av «Narcos» på 1 time (57 minutter) tar opp omtrent 247 megabyte i standard oppløsning. Forvent at nedlastinger med Høyere oppløsning er omtrent dobbelt så store. Netflix »>Netflix-hjelpesenteret forklarer hvordan man setter opp enten Standard eller Høyere kvalitet på nedlastingene, men du kan også bare følge disse stegene:

  1. Trykk på Meny-ikonet i Netflix-appen.
  2. Bla nedover og trykk på App-innstillinger.
  3. Trykk på Videokvalitet under Nedlastinger-fanen.
  4. Velg enten Standard eller Høyere videokvalitet.

Ifølge Netflix er «Mange av dine favorittserier og filmer allerede tilgjengelig for nedlasting, og flere er på vei». Akkurat nå kan du ikke forvente at hele Netflix-katalogen er tilgjengelig for nedlasting. Det meste av Netflix-originalinnholdet er tilgjengelig for nedlasting nå, så vel som populære serier som «30 Rock» og «Breaking Bad» til tillegg til utvalgte filmer. Netflix vil fortsette å gjøre enda mer innhold tilgjengelig for nedlasting i fremtiden.

Hvis du ikke allerede eier et NVIDIA SHIELD-nettbrett K1, løp og kjøp et i dag.