cut-the-cord-with-plex-no
haptic-feedback-comes-to-shield-no

Den nye NVIDIA Spill-appen lanseres på SHIELD

Etter Steve Klett - Tue, Jan 31, 2017

NVIDIA lanserer en ny app som gjør det enklere å finne og spille favorittspillene på SHIELD-TV, samt oppdage nye, spennende titler.

Appen heter NVIDIA Spill og erstatter SHIELD Hub for hurtig tilgang til spill på SHIELD-TV. Oppgraderingen installeres på originale SHIELD-TV-enheter fra og med i dag, og vi forventer at alle disse enhetene snarlig skal være oppgradert til NVIDIA Spill.

Hvis du har automatisk oppdatering aktivert på SHIELD-TV, installeres oppdateringen automatisk. Automatisk oppdatering er aktivert som standard. Hvis ikke, må du se etter tilgjengelige oppdateringer på Google Play manuelt.

Når oppdateringen er installert, kan du finne NVIDIA Spill-appen i spillraden på forsiden (vist over). NVIDIA Spill integrerer alle spillkategoriene på SHIELD-TV og gjør dem tilgjengelig med ett klikk.

Merk: Kunder med SHIELD-TV (2015) blir oppdatert til NVIDIA Spill-appen fortløpende i ukene etter 26. januar 2017. Når denne oppdateringen er installert, fjernes SHIELD Hub-raden. SHIELD Hub-raden vil være tilgjengelig helt til app-oppdateringen er installert. Hvis en automatisk oppdatering ennå ikke er tilgjengelig for systemet ditt, kan du få øyeblikkelig tilgang til NVIDIA Spill-appen ved å bli med i Beta-programmet for NVIDIA Spill.

Hvis du akkurat har kjøpt den nye NVIDIA SHIELD-TV-en, er du allerede klar – NVIDIA Spill-appen leveres forhåndsinstallert på systemet. SHIELD-nettbrett og bærbare SHIELD-enheter får oppdateringen senere i år.

NVIDIA Spill-appen erstatter SHIELD-spill-, GeForce NOW- og GameStream-ikonene, som tidligere lå som separate enheter under SHIELD Hub-raden på SHIELD-TV. Nå kan du se den nye Spill-raden, hvor dine nedlastede Android-spill og nylig spilte GeForce NOW- og GameStream-titler vises.

Uansett om du har lastet ned et Android-spill fra Google Play, strømmet et PC-spill fra skyen med GeForce NOW eller koblet til GeForce GTX-PC-en din for spillstrømming med GameStream, kan du finne alle spillene øyeblikkelig i NVIDIA Spill. Appen gjør ingen endringer i spillene dine – den endrer kun måten du åpner dem på. Alle lagrede spillfiler forblir intakt, og du kan fortsette og spille fra der du stoppet før oppdateringen.

Det finnes mer enn 1000 spill tilgjengelig på NVIDIA SHIELD-TV

Det finnes over 1000 originale Android-spill, inkludert hundrevis som er optimalisert for SHIELD, samt hundrevis av PC-spill som du kan strømme på SHIELD med GeForce NOW og GameStream. NVIDIA Spill gjør det enkelt å starte favorittspillene raskest mulig.

Her følger alt det flotte spillinnholdet du får tilgang til via NVIDIA Spill-appen:

  • Eksklusive Android-spill: SHIELD er den beste måten å nyte førsteklasses Android-spill på – fra familiefavoritter og indiehits til de mest avanserte spillene med vakker grafikk og intens flerspiller-handling.
  • GeForce NOW-spill: Strøm den utrolige ytelsen til GeForce GTX 1080-spillgrafikk til SHIELD-enheten den neste generasjonen GeForce NOW. Umiddelbar spilltilfredsstillelse – uten nedlastinger eller oppdateringer. Tjenesten er gratis den første måneden, og koster deretter kun 9,99 € per måned.
  • NVIDIA GameStream-spill: Cast PC-spillene dine fra GeForce GTX-PC-en din til SHIELD-enheten, for å spille på storskjerm hjemme i stua. Nyt godt av direkte tilgang til Steam Big Picture.

Spill nå-raden i NVIDIA Spill-appen holder visuelt rede på alle spillene du nylig har spilt på SHIELD-enheten, slik at du raskt kan gå tilbake.

Når du starter NVIDIA Spill, vil du se en rekke kategorier som vises vertikalt i ruten til venstre. Hvis du allerede har installert et Android-spill eller spilt en GeForce NOW- eller GameStream-tittel, er Spill nå valgt som standard. Denne raden holder visuelt rede på alle spillene du nylig har spilt, slik at du raskt kan gå tilbake. Spill du har strømmet, er merket med GeForce NOW eller GameStream nederst på spillikonet, slik at du enkelt kan identifisere kilden. Bare klikk på en av titlene i denne raden, og begynn å spille.

Det neste på listen er Mitt bibliotek. Det inneholder alle de SHIELD-optimaliserte Android-spillene du har installert, alle spillene som er inkludert i GeForce NOW-medlemskapet, alle spillene du har kjøpt via GeForce NOW-butikken og alle de GameStream-aktiverte titlene dine.

Merk: SHIELD-TV-enheten støtter lokal spillstrømming fra en spill-PC med NVIDIA GeForce GTX via NVIDIAs GameStream-teknologi. Hvis du ikke har prøvd det ennå, kan du enkelt komme i gang ved å gå til Mitt bibliotek > GameStream. Du finner mer informasjon her.

Du kan også bruke talesøk for å finne bestemte titler i NVIDIA Spill. Du kan når som helst trykke på NVIDIA-knappen på SHIELD-kontrolleren for å bruke talesøk. Du kan for eksempel si «The Witness», og spillikonet lastes. Hvis du eier spillet, kan du spille ved å klikke på ikonet. Hvis ikke, kan du følge instruksjonene for å kjøpe spillet.

NVIDIA Spill-kategorier hjelper deg raskt med å finne nye spill å spille på SHIELD

Her sorterer appen spillene etter kategori og sjanger, slik at det blir lettere å finne nye spill som kan være av interesse. For eksempel finner du nyutgivelser på NVIDIAs sky-spilletjeneste under «Nye GeForce NOW-spill», og nye SHIELD-optimaliserte Android-spill under «Nye Android-spill».

Bruk NVIDIA Spill-kategorier til å finne nye spill å spille – for eksempel familievennlige titler.

På utkikk etter et spill til barna? Se kategorien «Gøy for barn» for rask tilgang til et trygt og familievennlig utvalg. Blir du aldri lei av Batman? Se «Be the bat» for en liste over alle spillene hvor du kan spille som den flaggermusinspirerte superhelten.

Ta deg tid til å bla gjennom alle de tilgjengelige kategoriene. Etter litt tilvenning er vi sikker på at du vil være enig i at NVIDIA Spill gir en mye mer praktisk metode for å spille alle favorittspillene dine på SHIELD, samt en flott ny måte å oppdage nye spill på.

Hvis du ikke eier en allerede, skaff deg en NVIDIA SHIELD-TV i dag.