5-new-square-enix-games-no
netflix-offline-downloads-no

Hitman Absolution – Spill det på SHIELD med GeForce NOW!

Etter Steve Klett - Tue, Oct 4, 2016

Stig inn i drakten til den opprinnelige leiemorderen mens han utfører det mest personlige oppdraget noensinne. Hitman: Absolution er tilgjengelig for spilling på SHIELD – og det er gratis for alle GeForce NOW-medlemmer.

Absolution er bredt anerkjent som ett av de beste spillene i Square Enix’ populære Hitman-serie der du spiller rollen som leiemorderen kjent som Agent 47.

You Are the World’s Deadliest Assassin er actionspillthrilleren Hitman Absolution

I tidligere Hitman-spill spilte du også som Agent 47, som vanligvis fikk tilsynelatende umulige oppdrag mot overveldende odds på forskjellige steder over hele verden. Selv om du fortsatt er Agent 47 i Absolution har du sluttet å følge reglene, og denne gangen er oppdraget svært personlig: å redde og beskytte en ung jente.

Hitman Absolution - Play it on SHIELD with GeForce NOW!

Dette betyr også at du ikke skal reise rundt over hele verden for å ta ut ulike mål. I stedet blir du i USA gjennom alle de tjue oppdragene som presenterer hele historien om forholdet mellom Agent 47 og den mystiske jenta i kronologisk rekkefølge.

Det er ingenting lineært om selve oppdragene, som kan vare i alt fra minutter til timer for å fullføre avhengig av spillestilen du velger. Hvert oppdrag inneholder et stort utvalg av veier du kan ta, og det er opp til deg å bestemme hvordan du kan spionere på og slå til mot målene dine. Mens det oppfordres til snike-fokuserte taktikker kan du kanalisere din indre Rambo, hvis du ønsker det, og gå inn med våpnene klare.

Hitman Absolution - Play it on SHIELD with GeForce NOW!

Selv om det er moro på en «blaze of glory»-måte tar spillet vanligvis slutt veldig raskt på grunn av det voldsomme kuleregnet. Du kan immobilisere så å si alle som kommer i veien for oppdraget ditt, stjele klærne deres og bruke identiteten deres for å gå i ett med omgivelsene og unngå konfrontasjoner. Så hvorfor ikke prøve å gjøre ting litt enklere med litt grundig planlegging og liberal bruk av de små grå? Det er tross alt livet til en ung jente som står på spill!

Handlingen og strategien finner sted i en stor, livaktig og detaljert verden som syder av unike karakterer, innholdsrik dialog og virkelig uforglemmelige filmkunstneristiske øyeblikk. Så ta tak i SHIELD-kontrolleren din og begynn å lage nye spillminner – akkurat som Agent 47!

Hitman: Absolution GRATIS med GeForce NOW-medlemskap!

For å spille navigerer du til GeForce NOW-menyen innenfor SHIELD Hub på SHIELD Android TV-en din, bærbare PC eller nettbrett. Hitman: Absolution ligger i Nyheter for medlemmer-kategorien.

Hitman Absolution - Play it on SHIELD with GeForce NOW!

GeForce NOW er verdens første sky-spilletjeneste som kan strømme PC-spill ved opptil 1080p-oppløsning og 60 rammer per sekund. Medlemmer har tilgang til et bibliotek med flere enn 70 populære spill de kan spille on-demand, pluss muligheten for å kjøpe nye spill og spille dem med en gang. Medlemskapet er fritt for de første tre månedene, deretter kun kr 89.00 per måned.

Hvis du ikke allerede eier en, kan du skaffe deg en NVIDIA SHIELD i dag.