shield-tips-tricks-no

I dag lanserte vi den 20. programvareoppgraderingen siden vi lanserte SHIELD Software Experience Upgrade 7.1 helt tilbake i 2015.

Etter Tom Candish - Tue, Sep 18, 2018

Til våre lojale SHIELD-fans

Da vi lanserte SHIELD-TV, lovte vi å støtte enheten med hyppige og meningsfulle oppdateringer.

I løpet av årene har mye forandret seg. Dere har gitt oss utallige tilbakemeldinger som har hjulpet oss med å gjøre SHIELD-enhetene til det de er. Og vi kan ikke få takket dere nok.

Det vi kan gjøre, er dette: fortsette å hedre det løftet og levere enda en oppgradering og flere funksjoner uten å be dere om å kjøpe ny maskinvare.

Our first SHIELD tweet

(Vår første tweet. Det føles som om det var i går.)

I dag lanserte vi den 20. programvareoppgraderingen siden vi lanserte SHIELD Software Experience Upgrade 7.1 helt tilbake i 2015.

Vår nyeste oppdatering kommer med en rekke nye funksjoner og forbedringer, og en gammel favoritt kommer tilbake.

Den nye betaversjonen av GeForce NOW ankom for noen måneder siden, og akkurat som med SHIELD forbedrer vi tjenesten regelmessig. Denne oppdateringen introduserer støtte for stemmechat i spillet, slik at du kan snakke med medspillere når du spiller for eksempel Fortnite eller PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS. Du kan nå koble hodetelefoner og mikrofon til SHIELD-kontrollerens 3,5 mm-inngang.

Jevnere, mer nøyaktige musebevegelser, tastatursnarveier og en rad for mus- og tastaturspill på GeForce NOW er blant forbedringene til opplevelsen for PC-favoritter som Dota 2 og Counter-Strike: Global Offensive.

Du får også flere dag for dag-utgivelser, inkludert Monster Hunter World og F1 2018, med Shadow of the Tomb Raider bare noen dager unna.

Shadow of the Tomb Raider

(Bare plyndrer noen graver, jeg. NBD.)

En gjennomgående tilbakemelding vi har mottatt, er at prosessen med å logge på tjenester på SHIELD, vel, kunne vært enklere. Vel, vi hørte etter! Vi presenterer NVIDIA SHIELD-TV-appen: et virtuelt tastatur og mus som betraktelig kutter ned på innloggingsfrustrasjoner. Last den ned for Android fra Google Play-butikken eller iOS.

NVIDIA Share, funksjonen som gjør det mulig for deg å ta skjermbilder, ta opp høydepunkter i spill og strømme spillingen til Twitch, kommer triumferende tilbake. Den kan aktiveres fra NVIDIA Share-menyen i System > Innstillinger.

(Vi bringer deling tilbake.)

Oppdateringen kommer også med 120 Hz-moduser for støttede TV-er og skjermer samt ytterligere metoder for å slå av, starte på nytt og aktivere søvnmodus.

Last ned og installer den nyeste oppdateringen for SHIELD, og få de siste forbedringene på toppen av disse: Google Assistent med håndfri kontroll; den nye betatjenesten til GeForce NOW; HDR-støtte for NVIDIA GameStream og i toppapper som Netflix og Prime Video; muligheten til å se på og ta opp direkte-TV med Plex; den beste YouTube-opplevelsen med YouTube TV, YouTube 360 og YouTube Kids; støtte for Amazon-økosystemet med Amazon Music via Cast; støtte for Apple-økosystemet med iTunes-filmer som er tilgjengelige i Movies Anywhere-appen, og iTunes-musikk tilgjengelig i Google Music Manager; tre operativsystemoppgraderinger og et splitter nytt brukergrensesnitt; og tusenvis av nye apper og spill.*

Alt helt kostnadsfritt. Det er bare vår måte å si takk på.

*Merk at app-tilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere per område