haptic-feedback-comes-to-shield-no
shield-tips-tricks-no

Tomb Raider: Opplev legendariske Lara Crofts gjenfødelse på NVIDIA SHIELD TV

Etter William O'Neal - Tue, Mar 7, 2017

Lara Croft er et vaskeekte popkulturfenomen, og har vist seg i populære spill, på forsiden av magasiner og i storfilmer. Takket være populariteten hennes, sto Lightspeed Studios og Crystal Dynamics overfor en utfordring da de skulle puste nytt liv i den ikoniske karakteren. Heldigvis lever den fremragende gjenskapelsen Tomb Raider, som nå er tilgjengelig på den nye NVIDIA SHIELD TV, opp til forventningene.

Takket være kraften i NVIDIA SHIELD TV, kan du oppleve Lara Crofts gjenfødelse i storslått stil. Last ned spillet gjennom Google Play for kun $14.99, og se med egne øyne hvordan dette fremragende actionspillet gjør en allerede glimrende franchiseformel enda bedre. Dessuten kommer SHIELD-TV-versjonen sammen med Tomb of the Lost Adventurer-utvidelsespakken, som inneholder ekstra antrekk, ferdigheter og våpenoppgraderinger.

Tomb Raider: Opplev legendariske Lara Crofts gjenfødelse på NVIDIA SHIELD TV

Start opp Tomb Raider, og det første du vil se er den vakre grafikken og den imponerende nivåutformingen. Du kommer til å krabbe gjennom mørke huler, bestige majestetiske strukturer og finne veien gjennom villmark som yrer av liv. Spillmotoren leverer imponerende grafikk, og den nye NVIDIA SHIELD TV sikrer deg den best mulige visuelle opplevelsen.

Tomb Raider introduserer også et vell av spillforbedringer som gir handlingen i spillet mer dybde. Lara er fortsatt en menneskelig dynamo med sylskarpe reflekser og utrolige kampferdigheter, men utvikleren har lagt til et progresjonssystem som lar deg gi ferdighetene hennes enda mer tyngde. Nye kampmanøvere, overlevelsesferdigheter og evneforsterkere gjør det mulig å få frem Laras fulle potensial.

Tomb Raider: Opplev legendariske Lara Crofts gjenfødelse på NVIDIA SHIELD TV

Lara får også tilgang til et heftig våpenarsenal inkludert en lydløs, men dødelig bue, pistoler, geværer og hagler. Hver og en kan oppgraderes med forskjellige tilbehør og deler som forbedrer egenskapene deres. Men kronen på verket er like fullt Laras hendige øks. Dette allsidige verktøyet gir henne muligheten til å gripe fatt i overflater, rutsje ned løpestrenger og gjøre ende på fiender med et grasiøst sving.

Sist, men ikke minst, vil de som kjøper Tomb Raider få oppleve en fantastisk historie. Skarp historiefortelling, et fremragende tempo og noen virkelig fengslende hendelsesforløp sikrer at utviklingen av Laras karakter er både meningsfull og overbevisende. Det menneskelige dramaet som er selve livsnerven i Tomb Raiders historiefortelling er med på å gjøre spillet enda mer tiltalende.

Tomb Raider: Opplev legendariske Lara Crofts gjenfødelse på NVIDIA SHIELD TV

Lara Croft og Tomb Raider har fått sin renessanse, takket være det glimrende arbeidet til Lightspeed Studios og Crystal Dynamics. Hvis du likte de originale spillene, vil denne oppdaterte utgivelsen i Tomb Raider-serien fengsle deg med sin blanding av intens action og henrivende historiefortelling. Men selv om du ikke er kjent med Lara Crofts tidligere vågestykker, er Tomb Raider et actionfylt eventyr som er verdt å få med seg.

Last ned Tomb Raider, og se med egne øyne hvorfor Lara Croft er den stjernen hun er. Har du ikke en? Legg til en NVIDIA SHIELD-TV i oppsettet ditt, og spill på et helt nytt nivå.