Tilbake

Deus Ex: Human Revolution

Platform

  • GeForce Now

Enheter

OPPLØSNING

  • Opptil 1080p

INNDATA

  • DU KAN BRUKE ALLE ASPEKTER VED KONTROLLEREN

SJANGER

  • Rollespill
  • Spenning

UTGIVER

  • Square Enix

BESKRIVELSE

Du spiller Adam Jensen, en ex-SWAT-spesialist som har blitt håndplukket til å håndtere forsvarsbehovene til en av Amerikas mest eksperimentelle bioteknologifirmaer. Jobben din er å sikre selskapets hemmeligheter, men når et black ops-team bryter seg inn og dreper akkurat de vitenskapsmennene du ble leid inn for å beskytte, forandres alt du trodde du visste om jobben din.

Nøkkelfunksjoner:

* En splittet nær fremtid: Oppdag en tid med stor teknologisk fremgang, men også med kaos og komplotter. Mekaniske forbedringer av menneskekroppen har delt samfunnet inn i de som har råd til dem, og de som ikke har det. Fiendtlige krefter konspirerer i skyggene for å ta kontroll over menneskehetens skjebne: En menneskelig revolusjon er i gjære.

* En perfekt blanding av action og rollespill: Spillet kombinerer actionfylte nærkamper med intens skyting på unikt vis, og tilbyr en lang rekke karakterforbedringer og oppgraderinger for de mange våpnene du har til disposisjon. Lås opp nye evner og forbedre dine snike-, hacke- og kampferdigheter og sosiale ferdigheter: Spillet belønner alle spillestiler og metoder. Bestem hvordan du ønsker at karakteren din skal utvikles, basert på hvordan du ønsker å spille spillet.

* Valg og konsekvenser: Skyt deg vei gjennom fiendene, snik deg opp bak dem uten at de merker det, hack deg inn i systemer for å få tak i viktig informasjon eller bruk de sosiale ferdighetene dine til å hale informasjon ut av viktige karakterer – det finnes alltid valg, flere metoder, flere baner og flere redskaper til din disposisjon. Velg spillestilen din og møt konsekvensene av handlingene dine: Du bestemmer hvordan historien utarter seg.