Tilbake

Thief

Platform

  • GeForce Now

Enheter

OPPLØSNING

  • Opptil 1080p

INNDATA

  • DU KAN BRUKE ALLE ASPEKTER VED KONTROLLEREN

SJANGER

  • Handling
  • Spenning

UTGIVER

  • Square Enix

BESKRIVELSE

Garrett, mestertyven, går ut av skyggene og inn i byen. På denne fryktinngytende plassen, der Baronens Vakt sprer stigende frykt og opprør, er hans ferdigheter det eneste han kan stole på. Selv de mest forsiktige borgerne og deres best bevåkende eiendeler er ikke trygge for ham. Når et opprør oppstår, finner Garrett seg innviklet i en stadig større konflikt. Ledet av Orion, folkets røst, vil de tyranniserte borgerne gjøre alt de kan for å kreve byen tilbake fra Baronens grep. Revolusjonen er uunngåelig. Hvis Garrett ikke involverer seg, kommer gatene til å bli røde av blod, og byen vil rives i stykker.

Garrett betalte aldri prisen for noe... inntil nå.

Hovedfunksjoner:

* DU ER GARRETT, MESTERTYVEN. Gå inn i Garrets stille sko, en mørk og ensom tyv med et sett av egenskaper uten sidestykke. De mest utfordrende kuppene, de mest utilgjengelige byttene, de best bevarte hemmelighetene: det er ingen ting som er utenfor din rekkevidde.

* BYEN: DEN ER DIN Å TA. Utforsk den syke og problembesatte byen, fra de skyggelagte bakgatene til hustakshøydene. Snik deg inn i rike hus, infiltrer de best bevoktede herrskapsboligene og ligg på lur i ethvert mørkt hjørne... uten å bli lagt merke til eller straffet.

* VELG DIN METODE. Ta i bruk Garretts hav av våpen for å sette vakter ut av spill med din blackjack, skyt en av dine mange piltyper eller bruk de nylig oppnådde fokusegenskapene for å manipulere miljøet og lure fiendene dine trill rundt. Hva slags type mestertyv kommer du til å bli?

* NEDDYKKING UTEN SIDESTYKKE. Bli ett med verdenen takket være banebrytende visuelle elementer og en virkelig taktil og visceral førsteperson-opplevelse. Gjennom neste generasjons tekniske muligheter som gir hakeslepp, leverer tyven neddykking uten sidestykke gjennom sikter, lyder og kunstig intelligens.