Tilbake

Warhammer 40,000: Space Marine

Platform

  • GeForce Now

Enheter

OPPLØSNING

  • Opptil 1080p

INNDATA

  • DU KAN BRUKE ALLE ASPEKTER VED KONTROLLEREN

SJANGER

  • Handling

UTGIVER

  • SEGA

BESKRIVELSE

I Warhammer® 40,000® Space Marine® er du Captain Titus, en Space Marine i avdelingen Ultramarines og en erfaren veteran bak slag.

En Ork-hoder på millioner har invadert en Imperial Forge World, en av de planetstore fabrikkene der det skapes krigsmaskiner for menneskehetens evigvarende kamp for overlevelse. Det å miste denne planeten er ikke et alternativ, og vær oppmerksom på den mye ondere trusselen som lurer i skyggene i denne verdenen.

* ØDELEGGENDE VÅPENSAMLING: Opplev 40 000 år med kamp, som har utviklet set. Forsterk det enorme arsenalet når du låser opp nye våpen, oppgraderinger, armeringer og evner gjennom et tilgjengelig fremdriftssystem. Denne ødeleggende våpensamlingen gjør det mulig for spillerne å yte beinknusende vold og beinavkapping i forhold til fiendene.
* BLOCKBUSTER-UNDERHOLDNING: Med en Imperial frigjøringsflåte underveis sendes Ultramarine inn for å holde på viktige lokasjoner inntil forsterkningene ankommer. Captain Titus og en styrke av Ultramarine-veteraner bruker boltere og kjedesverd til å bekjempe menneskehetens fiender.
* BRUTAL 8VS8 ONLINEKAMP: Opprett din egen Space Marine-styrke eller Chaos Space Marine-krigsteam og møt hverandre i 8 vs 8 onlinekamper. Få erfaring og lås opp nye våpen og armeringer for å spesiallage klassene Devastator, Assault og Tactical Marine.