Tilbake

Yooka-Laylee

Platform

  • GeForce Now

Enheter

OPPLØSNING

  • Opptil 1080p

INNDATA

  • DU KAN BRUKE ALLE ASPEKTER VED KONTROLLEREN
  • DU KAN BRUKE MULTIKONTROLLER

SJANGER

UTGIVER

  • Team17 Digital Ltd

BESKRIVELSE

Inkluderer Steam digital nøkkel for nedlasting til PC.

Yooka-Laylee er et helt nytt plattformspill med åpen verden fra sjangerveteranene Playtronic!

Utforsk store, nydelige verdener, treff (og nedkjemp) et uforglemmelig figurgalleri og samle en haug med glinsende verdigjenstander når kompisduoen Yooka (den grønne) og Laylee (den morsomme flaggermusa med den store nesa) legger ut på et episk eventyr for å stanse bedriftsrotta Capital B og hans skumle plan om å samle alle verdens bøker ... og gjøre dem om til pur profitt!

Utstyrt med et helt arsenal av spesialtriks vil heltene våre bryne seg på en stor variasjon av gåter og plattformutfordringer på jakt etter Pagies, den forgylte skatten som både låser opp og utvider fantastiske nye verdener som alle er fullstappet med fusentaster, store og skumle sjefer, gruvevognutfordringer, arkadespill, spørrespill, flerspillerspill ... og mer til!

NØKKELINNHOLD:
DETTE ER VÅR NYE KOMPISDUO: Yooka og Laylee besitter et fantastisk arsenal av ferdigheter laget for plattform-moro og låst opp med ekstra frihet fra slangeselgeren Trowzer.

GÅ DIN EGEN VEI: Kjøp og lås opp triks med frihet, velg å utvide favorittverdenene dine til enda større og mer komplekse lekeplasser, og legg til Tonic-modifikasjoner for å tilpasse spillestilen din. Alle spillere vil få en unik opplevelse.

ET MODERNE COLLECT-EM-UP-SPILL: Oppdag en samling av skinnende verdigjenstander med spillprogresjon som kjerneverdi (sammen med andre mer verdifulle materialer), slik som dobbel sommerfuglenergi eller utspekulerte spøkelsesforfattere!

KARAKTERGALLERI SOM VARER: Møt (eller nedkjemp) et stort galleri av minneverdige karakterer brakt til liv av kunst- og lydteamene bak legendariske plattformspill, og som er ment å være med i fremtidige eventyr som en del av Playtronic Universe. Forvent alle slags grynt, pip og skrik.

ET DRØMMELYDSPOR: David Wise (Donkey Kong Country) og Grant Kirkhope (Banjo-Kazooie) kombineres for et melodisk mesterverk! Seriøst, vask ørene dine – de har noe godt i vente.

SPILL MED EN KOMPIS: Lag din egen kompisduo og dra på eventyr i Yooka-Laylee i samarbeidsmodus! Ved å ta kontroll over en unik samarbeidskarakter kan en ny spiller hjelpe Yooka og Laylee ved å svimeslå fiender og hjelpe dem å takle vanskelige utfordringer. Du behøver ikke bære kompisen din på skuldrene!

OG MASSE MER: Oppdag unike sjefskamper, gruvevognutfordringer, retrotastiske arkadespill, spørrespill og mer enn åtte unike flerspillerspill!